Verifiser tilganger og avgifter knyttet til lading

Hjem » Support » CloudCharge Oppgradering » Verifiser tilgang og ladegebyrer
Sist oppdatert:

Når du får tilgang til den nye Cloudcharge-portalen, er det viktig å verifisere at brukernes tilgang og ladegebyr fortsatt er korrekte. Klikk her for en interaktiv opplæring om hvordan du verifiserer disse innstillingene i CloudCharge-portalen.

1. Velg ladeanlegg

Hvis du administrerer flere ladeanlegg, velg det du ønsker å gjennomgå.

2. Velg gruppe

I valgte ladeanlegg vil du finne alle dine ladere organisert i en eller flere grupper. Grupper brukes når du ønsker forskjellige tilgjengelighets- eller prisinnstillinger. For eksempel kan du sette opp en gruppe kun for medlemmers ladere og en annen for offentlig bruk. Alle ladere i en gruppe deler de samme innstillingene.

3. Gå til gruppeinnstillinger

For å verifisere tilgjengelighet og ladegebyr, klikk på Gruppeinnstillinger.

Grupper kan være private, offentlige eller en kombinasjon av begge.

• Privat – Laderne er kun tilgjengelige for brukere du har invitert, eller brukere med en besøks RFID-brikke/kort
  • Offentlig – Laderne er tilgjengelige for alle med fysisk tilgang til laderne.

Sørg for at ladeprisene som vises under Privat och Offentlig er korrekte.

4. Administrer brukertilgang

For å vise eller administrere tilgang for dine private ladere, klikk på Brukere. Verifiser at listen over brukere er oppdatert og at brukerne har riktig tilgang. Hvis du ser brukere oppført som “null, null”, betyr det at de har en RFID-brikke/kort for lading, men har ikke logget inn i CloudCharge-appen ennå. Navnet deres vil vises når de logger inn.

Hvis det ikke er noen inviterte brukere og alle får tilgang til laderne med besøks-RFID, kan du hoppe over dette steget.

For å endre hvilke grupper eller ladere en bruker kan få tilgang til, klikk på de tre prikkene for den brukeren og velg Oppdater tilgang.

5. Administrer Besøkendes RFID

Klikk på Besøkendes RFID for å se hvilke lokale RFID-brikker/kort som har tilgang til dine private ladere. Sørg for at listen over RFID’er er oppdatert og at hver har riktig tilgang. Du kan hoppe over dette steget hvis du ikke bruker lokale RFID-brikker/kort.

For å endre hvilke grupper eller ladere en besøks-RFID har tilgang til, klikk på de tre prikkene for denne RFID og velg Oppdater tilgang.

Fant du ikke det du lette etter?