Hallinnoi käyttäjiä

Etusivu » Asiakaspalvelu » Portaali » Käyttöoikeudet » Hallinnoi käyttäjiä
Päivitetty:

Kutsu käyttäjiä lataamaan yksityisillä latauslaitteilla.

Kutsu käyttäjiä

1. Mene kohtaan Käyttäjät

Siirry Latausjärjestelmän asetuksiin ja valitse Käyttäjät.

Screenshot of CloudCharge portal - users administration

2. Lisää käyttäjä

Klikkaa Lisää käyttäjä

Screenshot of CloudCharge portal - invite user modal

3. Täytä jokaisen kutsuttavan käyttäjän tiedot

• Valitse maakoodi käyttäjän puhelinnumeroon
  • Lisää kutsuttavan käyttäjän puhelinnumero
  • Valitse Ryhmät/Latausasemat, joihin käyttäjällä on pääsy. Jos haluat antaa käyttöoikeuden vain yhteen latausasemaan, voit asettaa käyttäjän kyseisen latausaseman omistajaksi. Käyttäjä, joka on merkitty laitteen omistajaksi, voi kutsua muita, esimerkiksi perheenjäseniään, käyttämään latauslaitetta.
Screenshot of CloudCharge portal - add user

4. Viimeistele

Klikkaa “Lähetä kutsut”. Käyttäjät vastaanottavat tekstiviestillä kutsun käyttää Latausjärjestelmää. Tekstiviesti sisältää linkin CloudCharge-sovelluksen lataamiseen. Käyttäjän täytyy ladata sovellus, luoda itselleen CloudCharge-tili ja hyväksyä kutsu sovellluksessa. Kun kutsu on hyväksytty, näet kutsutun käyttäjän käyttäjälistalla.

Päivitä käyttäjien tietoja

1. Mene kohtaan Käyttäjät

Siirry Latausjärjestelmän asetuksiin ja valitse Käyttäjät.

Screenshot of CloudCharge portal - users administration

Voit muuttaa tai poistaa käyttäjiä klikkaamalla käyttäjän vieressä näkyviä 3 pistettä. Jos sinulla ei ole yhtään kutsuttua käyttäjää, lista on tyhjä. Näin on esimerkiksi silloin kun käyttäjät käyttävät latausasemia Vierailijoiden RFID-tunnisteilla. Lue lisää vierailijatunnisteista.

Screenshot of CloudCharge portal - update user modal