Max Power – Vältä hintapiikkejä vähentämällä tehoa

Päivitetty:

Vähentääksesi virtapiikkejä sähköverkossa ja tasatakseen kulutusta sähköyhtiö voi veloittaa sähköstä enemmän piikkitunteina (suosituimmat ajat käyttää sähköä, yleensä aamulla klo 8-10 ja iltaisin klo 16-20). Vältyt ylimääräisistä kuluista vähentämällä latausasemasi maksimitehoa. Huomioithan, että tehon vähentäminen pidentää latausaikaa.

Varmista sähköyhtiöltäsi aiheutuuko piikkitunneilta ylimääräisiä maksuja.

1. Mene PowerSmart-asetuksiin

Avaa sovellus ja valitsi latausasemasi.

Valitse asetukset ja PowerSmart.

2. Aseta maksimiteho (Max Power)

Aseta maksimiampeerimäärä rajataksesi tehoa. Huomioi, että latausaika pitenee tehon pienentyessä.

Todellinen latausteho riippuu maksimitehosta, jännitteestä, vaiheiden määrästä sähköasennuksessa sekä auton kyvystä vastaanottaa sähköä (auton sisäinen laturi).