Hallinnoi kuitteja ja latausraportteja

Etusivu » Asiakaspalvelu » Sovellus » Omat tiedot » Hallinnoi kuitteja ja latausraportteja
Päivitetty:

Löydät tietoja aiemmista lataustapahtumista Omasta profiilista kohdasta Kuitit. Täältä näet yksittäiset lataustapahtumat tai saat yhteenvedon siitä kuinka paljon olet ladannut kuukaudessa. Helpottaaksesi kuittien järjestelyä ja latauskustannusten laskuttamista, voit kategorisoida kuitit yksityisiin tai työhön liittyviin.

Katso ja kategorisoi kuittejasi

1. Mene kohtaan Kuitit

Avaa CloudCharge-sovellus ja siltä Oma profiili. Valitse Kuitit.

2. Kategorisointi

Kaikki kuittisi ovat joko Uncategorized, Yksityinen tai työ. Voit luokitella kuitit helposti siirtämällä kuitin näytöllä joko vasemmalle yksityisiin tai oikealle työhön liittyviin.

Screenshot of CloudCharge App - Categorization of receipts

3. Valitse kuitti

Valitsemalla kuitin voit:

• Lisätä oman kommentin kuitille
  • Vaihtaa kategoriaa
  • Lähettää yksittäisen kuitin sähköpostiisi

Yhteenveto

Halutessasi voit lähettää yhteenvedon kuiteistasi sähköpostiosoitteeseesi.

1. Vahvista sähköpostiosoite

Mene kohtaan Kuitit ja klikkaa Lähetä sähköpostilla. Tarkista, että sähköpostiosoite on oikein ennen lähettämistä.

Screenshot of CloudCharge App - Verify e-mail

2. Valitse ajanjakso

Valitse ne kuukaudet, jotka haluat sisällyttää raporttiisi ja klikkaa Lähetä. Hetken päästä saat sähköpostitse yhteenvetoraportin latauksistasi.

3.Yhteenvetoraportti

Yhteenvedosta näet yleisnäkymän sekä kategorioiden erittelyt omina pdf-tiedostoina.

Yhteenveto

YhteensäLadattu energia yhteensä sekä latauksen kokonaiskulut
KotilaturiYhteenveto latauksista kotilaturillasi, sisältäen sekä yksityiset että työhön liittyvät. Kustannusarvio perustuu arvioimaasi sähkön hintaan.
TyöYhteenveto latauksista, joka on luokitelty työhön liittyviksi joko yksityisillä tai julkisilla latausasemilla.
YksityinenYhteenveto latauksista, joka on luokiteltu yksityisiksi joko yksityisillä tai julkisilla latausasemilla.
Ei luokiteltuYhteenveto luokittelemattomista latauksista yksityisillä tai julkisilla latausemilla.
(e.g. at workplace, communities, business).

Yksityiskohdat

Työhön liittyvä lataus, maksettu yrityksen luottokortillaYhteenveto latausapahtumista, jotka on maksettu yrityksen luottokortilla. Tätä erittelyä tarvitaan kirjanpidossa.

Jos tällaisia tapahtumia löytyy, kuitit löytyvät pdf-tiedostosta, joka on nimetty “business_transactions [aloituspäivä] – [lopetuspäivä]”.
Työhön liittyvä lataus, maksettu omalla luottokortilla tai laskullaYhteenveto lataustapahtumista, jotka on maksettu omalla luottokortilla tai laskulla. Tätä erittelyä tarvitaan, jos haluat laskuttaa lataustapahtumat esimerkiksi työnantajaltasi.

Jos tällaisia tapahtumia löytyy, kuitit löytyvät pdf-tiedostosta, joka on nimetty “business_transactions_paid_privately transactions [aloituspäivä] – [lopetuspäivä]”.
KotilatausYhteenveto kotilaturin lataustapahtumista, jotka liittyvät työhön.purposes. Tätä erittelyä tarvitaan, jos haluat laskuttaa kotilaturilla tehdyt lataukset esimerkiksi työnantajaltasi.

Huom! Kustannus perustuu asettamaasi hinta-arvioon sähkön hinnasta. Lisätietoja alla.

Aseta arvioitu sähkönhinta

Jos haluat seurata latauskustannuksia kotilaturilla tehdyistä latauksista, voit lisätä sovellukseen hinta-arvion per kWh. Huomioi, että et voi lisätä hintaa jo tehdyille latauksille.

1. Valitse kotilaturisi

Mene kohtaan Omat latausasemat ja valitse oma kotilaturisi.

2. Mene kohtaan Käyttö

Valitse rataspainikkeesta Latausasetukset ja sieltä Käyttö.

Screenshot of CloudCharge App - Usage

3. Anna hinta

Valitse Latauskustannukset ja syötä arvioimasi sähkönhinta per kWh. Tätä hintaa käytetään latauskustannusten laskennassa kyseisellä latausasemalla. Hintaa käytetään arvioitaessa tulevia latauskustannuksia.

Screenshot of CloudCharge App - Estimate costs