Järjestelmänvalvojien hallinnointi

Etusivu » Asiakaspalvelu » Portaali » Organisaationi » Järjestelmänvalvojien hallinnointi
Päivitetty:

Lisää järjestelmänvalvojia

Voit kutsua muita järjestelmänvalvojia/pääkäyttäjiä hallinnoimaan Latausjärjestelmiäsi CloudCharge-portaalissa.

1. Siirry kohtaan Järjestelmänvalvojat

Klikkaa Organisaation asetuksia oikeasta yläkulmasta.

Screenshot of CloudCharge Portal - Organization settings

2. Lisää järjestelmänvalvojia

Valitse Järjestelmänvalvojat vasemmanpuoleisesta valikosta. Klikkaa Lisää järjestelmänvalvoja ja anna henkilön sähköpostiosoite kutsuaksesi hänet portaalin järjestelmänvalvojaksi.

Screenshot of CloudCharge Portal - Add administrator

3. Viimeistele

Kutsumasi henkilö saa sähköpostikutsun. Kun kutsu on hyväksytty, näet henkilön järjestelmänvalvojalistalla.

Poista järjestelmänvalvojia

1. Siirry kohtaan Järjestelmänvalvojat

Klikkaa Organisaation asetuksia oikeasta yläkulmasta.

Screenshot of CloudCharge Portal - Organization settings

2. Poista järjestelmänvalvojia

Voit poistaa järjestelmänvalvojia klikkaamalla henkilön vieressä olevaa 3 pistettä ja valitsemalla Poista järjestelmänvalvoja.

Screenshot of CloudCharge Portal - Remove administrator

Jo lähetetty kutsu on myös mahdollista poistaa. Klikkaa kutsumasi henkilön vieressä olevaa 3 pistettä ja valitse Peru kutsu.