Latausjärjestelmät

Etusivu » Asiakaspalvelu » Portaali » Järjestelmähallinta » Latausjärjestelmät
Päivitetty:

Organisaatio koostuu yhdestä tai useammasta Latausjärjestelmästä, joihin on liitettynä latausasemia. Latausjärjestelmän latausasemat ovat samalla alueella ja niitä käsitellään yksikkönä.

Latausjärjestelmän asetukset

Latausjärjestelmälle tehtäviä asetuksia ovat mm.:

• Latausjärjestelmän tiedot
  • Ilmoitukset esim. virhetilan vuoksi
  • Käyttäjät ja käyttöoikeudet
  • Vieraiden RFID-tunnisteet ja niiden käyttöoikeudet

Muokataksesi Latausjärjestelmän asetuksia, klikkaa Asetukset-painiketta latausjärjestelmän nimen vieressä.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings

Latausjärjestelmän tiedot

Voit muokata latausjärjestelmän tietoja, esimerkiksi nimeä tai osoitetta. Auttaaksesi käyttäjiä löytämään latausasemat, voit myös lisätä latausjärjestelmän sijaintitiedot. Tämä ei muuta osoitetietoa, vaan ainoastaan pituus- ja leveyspiiriä. Tästä on hyötyä silloin kun haluat opastaa käyttäjät oikealle puolelle rakennusta tai tietylle paikoitusalueelle.

Tietoihin voi lisätä myös halutessaan kategorian ja alakategorian. CloudCharge käyttää kategorisointia sisäisesti latausjärjestelmien ylläpitoon. Tulevaisuudessa tämä tieto saattaa tulla näkyviin myös käyttäjäsovellukseen, jolloin latausasemien löytäminen helpottuu entisestään.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings - About

Tekstiviesti-ilmoitukset

Voit hallinnoida ilmoitukset ja tarkistaa ketkä pääkäyttäjät saavat ilmoituksia latausasemista. Lue lisää Managing Administrators ja Receiving alerts when a charger is reporting a fault.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings - SMS alerts

Käyttäjät

Voit muokata käyttäjien oikeuksia ja kutsua uusia käyttäjiä Latausjärjestelmiisi. Käyttäjät saavat pääsyn kaikkiin latausasemaryhmiin kyseisessä latausjärjestelmässä. Lue lisää Latausasemaryhmistä.

Jos käyttäjillä on pääsy latausasemille vieraiden RFID-tunnisteella, tämä lista on tyhjä. Lue lisää käyttäjien hallinnasta.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings - Users

Vieraiden RFID-tunnisteet

Muokkaa Vieraiden RFID-tunnisteita ja anna lisää käyttäjiä ja anna oikeuksia latausjärjestelmiisi. Lue lisää vierailijatunnisteista.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings - RFID

Useita latausjärjestelmiä

Jos toimit pääkäyttäjänä useammassa Latausjärjestelmässä, näet ne päänäkymässä. Jos hallinnoit vain yhtä latausjärjestelmää, se aukeaa automaattisesti kun olet valinnut organisaatiosi. Voit vaihtaa latausjärjestelmästä toiseen klikkaamalla ylävalikoin Omat latausjärjestelmät-painiketta.

Screenshot of CloudCharge Portal - Charge System Settings - Charge Systems

Se, kuinka monta latausjärjestelmää sinulla on hallittavana, riippuu tarpeistasi. Esimerkiksi, jos yritykselläsi on useita toimipisteitä eri kaupungeissa, suosittelemme erottamaan ne omiksi Latausjärjestelmiksi. Jos sinulla on vain yksi toimipiste, mutta latausasemat on ripoteltu eri puolille rakennusta, suosittelemme ne ryhmiteltäväksi yhdeksi Latausjärjestelmäksi, mutta kategorisoimaan ne eri Charger Groups.

Latausasemien siirto latausjärjestelmästä toiseen

Latausasemia voi siirtää vain Latausasemaryhmästä toiseen, ei Latausjärjestelmästä toiseen. Siirrä latausasema toiseen Latausasemaryhmään kun haluat kyseiselle latausasemalle saman hinnan tai pääsyoikeudet kuin muille uuden ryhmän laitteille. Jos haluat siirtää latausasemia latausjärjestelmästä toiseen, ota yhteyttä tukeemme.