Näin asetat lataukselle hinnan

Etusivu » Asiakaspalvelu » Portaali » Hinnoittelu » Näin asetat lataukselle hinnan
Päivitetty:

Hintatyypit

Latausasemille on mahdollista asettaa hinta. Voit valita sopivan hintatyypin:

• Ilmainen – Lataus ei maksa mitään (oletus)
  • Hinta per kWh – Perustuu käytetyn sähkön määrään.
  • Hinta per tunti – Perustuu latauksen kestoon, lasketaan per minuutti. Esimerkiksi, jos hinta on 6€/h ja käyttäjällä on auto kytkettynä latausasemaan 1 h 22 min, kustannus on 8,20 €.
  • kWh- ja aikaperusteisen yhdistelmä

Jos latausasemat ovat sekä yksityisiä että julkisia, on mahdollista asettaa 2 eri hintaa; yksi yksityiselle ja toinen julkiselle käytölle. Yksityinen hinta pätee jäsenille (kutsutut käyttäjät) ja julkinen hinta kaikille muille.

Aseta hinta

1. Mene Latausasemaryhmän asetuksiin

Siirry Latausasemaryhmän asetuksiin. Valitse ja aktivoi Yksityinen, Julkinen tai molemmat riippuen haluamastasi hinnoittelusta.

Screenshot of CloudCharge Portal - Group Settings

2. Lisää hinta

Aktivoi Latausmaksu ja valitse yksi seuraavista:

• Maksa virrankäytöstä
  • Maksa ajankäytöstä
  • Virran- ja ajankäytön yhdistelmä

Lisää hinta, jonka haluat käyttäjien näkevän. Hinnan tulee sisältää ALV, jos organisaatiosi on alv-velvollinen.

Screenshot of CloudCharge Portal - Private fees
Screenshot of CloudCharge Portal - Public fees

3. Aseta latausaikarajoitus

Voit halutessasi asettaa rajan, kuinka kauan julkisessa latauksessa olevat autot voivat ladata latausasemilta.

4. Lisää latausasemat kartalle

Aktivoi “Näkyy kartalla”, jos haluat julkisten latausasemiesi näkyvän CloudCharge-sovelluksessa tai muissa sovelluksissa, jotka näyttävät julkiset latauslaitteet.

5. Viimeistele

Klikkaa Tallenna tallentaaksesi hinnoittelun. Tekemäsi muutokset astuvat heti voimaan ja päivitetty hinta näkyy käyttäjille ennen latauksen aloittamista. Kartalle lisättyjen latauspisteiden hinnat päivittyvät kuitenkin vasta keskiyöllä.