Lisää alennus

Etusivu » Asiakaspalvelu » Portaali » Hinnoittelu » Kuinka lisätään alennus
Päivitetty:

Kutsutuille käyttäjille on mahdollista antaa alennusta sähköauton latauslaitteen hinnasta. Alennukset lisätään latausjärjestelmätasolla, ja alennus koskee kaikkia kyseisen latausjärjestelmän latureita kyseisellä käyttäjällä.

1. Mene kohtaan Käyttäjät

Siirry Latausjärjestelmän asetuksiin ja valitse Käyttäjät.

Screenshot of CloudCharge Portal - Users

2. Etsi käyttäjä

Klikkaa sen käyttäjän vieressä olevaa 3 pistettä, jolle haluat lisätä alennuksen ja valitse Lisää alennus.

Screenshot of CloudCharge Portal - Find users

3. Lisää alennus

Syötä prosentti 0-100% välillä, jolloin 0% tarkoittaa “ei alennusta” ja 100% tarkoittaa ilmaista latausta. Klikkaa Tallenna. Alennusprosentti lasketaan asetetusta lataushinnasta. Lue lisää kuinka asennat lataushinnan.

Screenshot of CloudCharge Portal - Set discount